Privelistea Parisului la pachet cu bautura preferata (II)

Barurile si restaurantele aflate pe acoperisurile cladirilor ofera clientilor posibilitatea de a avea o vedere panoramica impresionanta asupra oraselor.

La Vue 11

Terrass Hotel este o alegere populara printre turistii Parisului, indiferent de motivul pentru care se afla acolo…  Fie ca sunteti in trecere prin Paris sau va aflati pentru a descoperiri povestile ascunse ale frumosului oras, Terrass Hotel este cea mai populara alegere. Hotelul Terrass este renumit si datorita terasei de la etajul 7, numita deloc surprinzator – The 7th.

collage Terrasse

Situat in districtul 18, la 200 de metri de Moulin Rouge si de Place Clichy si la 300 de metri de Basilica Sacre Coeur, hotelul are o vedere panoramica ce pare sa cuprinda intregul orizont al orasului, cat si Tour Montparnasse, Les Invalides și Turnul Eiffel. Deschis din aprilie pana in septembrie, The 7th este o destinatie de care va veti bucura in aer liber, mangaiati de briza racoroasa din zilele mai calde, si desigur de privelistea de neuitat.

collage Terrasse 2

 

Le Georges, considerat a fi cel mai „indraznet” restaurant parizian, este amplasat pe terasa Muzeului de Arta Moderna Centre Pompidou, la etajul 6. A fost numit dupa presedintele francez Georges Pompidou, cel care a si fondat aceasta cladire, in anul 1970.

bars

Daca Centrul Pompidou se inchide la ora 21, cei dornici sa mai ramana pot alege Le Georges, terasa care se distinge printr-o atmosfera speciala, cu o panorama incredibila asupra unui oras plin de istorie.

Din acest privilegiat loc, puteti urmari cum soarele apune peste acoperisurile de fier ale capitalei, oferind un fundal deosebit pentru consumatorii care aleg sa bea aici o cafea sau un cocktail.

collage Le Georges

Proiectat de renumitii arhitecti francezi Jakob si MacFarlane, barul futurist si restaurantul pastreaza spiritul avangardist al muzeului, iar turistilor le va ramane in suflet un astfel de moment emblematic al unei zile frumoase in Paris.

 

Prima parte a materialului o regasiti aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.