77 de legende pragheze

Publicat recent de editura Curtea Veche, volumul 77 de legende pragheze este o carte recomandata tuturor celor care viziteaza Praga si carora le face placere sa asculte povestiri incarcate de mister.
Daca ati vizitat deja Praga, veti dori s-o mai vedeti o data dupa ce veti citi aceste povesti uimitoare, iar daca n-ati ajuns inca in acest oras, va veti grabi s-o faceti pentru a vedea cu ochii vostri locurile despre care ati citit atatea lucruri interesante.
Majoritatea legendelor incluse in volum fac referire la cladiri si locuri care inca există si care pot fi gasite cu usurinta pe hartile detaliate si clare incluse in paginile acestuia.
77 legende pragheze
Autoarea sa, Alena Jezkova, a publicat numeroase volume, majoritatea carti de popularizare a legendelor si istoriei nationale, printre acestea numarandu-se Vechi legende cehe si morave si Povesti despre printi si regi cehi. Nu putine sunt titlurile semnate de ea care au in centru Praga istorica: Praga, batranica oraselor, Leul umbla prin Praga sau Strajerii strazilor din Praga.
La randul ei, Renata Fucikova, autoarea ilustratiilor, este un nume cunoscut nu doar in Cehia, fiind castigatoare, de-a lungul timpului, a numeroase premii internationale.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.