Barcelona, de la aeroport la hotel cu 1 euro

Mai putin de un euro. Atat te costa in Barcelona transferul de la aeroport la Placa d’Espanya, de unde poti lua metroul practic in orice directie. (Poti descarca aici o harta a acestuia).

Autobuzul 46

Tariful este valabil daca nu te deranjeaza sa calatoresti cu autobuzul si daca reusesti sa gasesti in aeroport un automat sau alt punct de vanzare (incercati la intrarea in statia de tren de la aeroport) de unde sa cumperi o cartela de 10 calatorii pentru zona I (pretul acesteia este 9,80 euro), pe care o vei putea folosi ulterior atat la metrou cat si pe autobuzele sau tramvaiele din oras.

Cardul de 10 calatorii poate fi folosit de mai multe persoane in acelasi timp, validandu-l pentru fiecare persoana in parte la intrarea la metrou sau la urcarea in autobuz. Gasiti detalii aici

Mai mult decat atat, cu acest card, pentru a ajunge la destinatie, dupa ce coborati din metrou puteti sa calatoriti in aceiasi bani cu autobuzul sau troleibuzul, in limita a 75 de minute, pana ajungeti la destinatia, ceea ce nu e posibil cu biletul pentru o singura calatorie. Odata ce ati iesit de la metrou, insa, daca reveniti, veti consuma o noua calatorie de pe card; la fel se intampla si cand veniti la metrou de la autobuz sau tramvai, veti fi taxati pentru o calatorie noua cand intrati la metrou.  Detalii, aici!

T10 Barcelona

Autobuzul 46 (pe timpul noptii, N17) pleaca la intervale de 15-20 de minute de la aeroport si te duce in cateva zeci de minute la destinatie. Daca nu gasesti niciun automat de bilete sau nu vrei sa-ti iei o cartela cu 10 calatorii, iti poti cumpara un bilet pentru o singura calatorie de la sofer, pentru care vei plati 2,15 euro. Atentie, insa, daca n-ai maruntis, risti sa ramai in statie sau sa circuli fraudulos, intrucat conducatorii auto  refuza sa primeasca bancote cu valoarea mai mare de 10 euro.

Aerobus Barcelona

Daca va grabiti, puteti, de asemenea, sa apelati la o linie de transfer rapid. Veti ajunge in centrul orasului cu un sfert de ora mai devreme, insa veti plati  5,90 euro pentru o calatorie sau 10.20 euro pentru un bilet dus-intors. Mai multe detalii gasiti aici!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.