București-Stockholm cu Tarom, la doar 99 euro

Compania Tarom intră și ea în cursa ofertelor provocată zilele trecute de operatorul low-cost Ryanair și preluată de Wizz Air.

Astfel, Tarom a lansat astazi o ofertă valabilă până duminică, 31 iulie, cu bilete pentru Roma și Viena, dus-întors, la 79 de euro, și pentru Atena, Salonic, Praga și Stockholm la prețul de 99 euro.

Oferta Tarom

Potrivit companiei, oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 01 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate de TAROM şi este supusă unor termene şi condiţii (durata minimă de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sambătă spre duminică, iar durata maximă de şedere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).

Călătorii care achiziționează aceste bilete beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg  +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil și intră în cursa pentru unul dintre cele trei vouchere a câte 100 de euro  acordate prin tragere la sorți participanților la această promoție, despre care puteți afla mai multe detalii aici.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.