CONCURS TravelOnTop – Premii pentru cele mai frumoase amintiri

Vă plac vacanțele? Cui nu-i plac? Din păcate, de cele mai multe ori se lasă îndelung așteptate, iar când vin, una-două au și trecut, ca și cum ar fi fost un vis frumos din care te-a trezit nemilos ceasul deșteptător.

Noroc cu suvenirurile: o poză, o poveste, un gând, un magnet, o carte poștală, un pliant dintr-un muzeu, un desen, o scoică adunată de pe malul mării, o sticlă cu nisip din deșert și tot așa, lucruri care n-au niciun rost practic, dar sunt pline de emoții și amintiri din care ne hrănim pofta de a călători cel puțin până la viitoarea escapadă.

Suveniruri Londra

De premii nu vă mai întreb dacă vă plac. Mai ales dacă sunt niște ghiduri turistice, numai bune de luat în rucsac cu ocazia primei excursii la Londra, Roma ori Milano.

Concurs TravelOnTop

Treceți, deci, la treabă și trimiteți-mi pe adresa claudius@travelontop.ro o fotografie cu suvenirul preferat (ar fi minunat dacă ne-ați spune câteva cuvinte despre vacanța din care v-ați întors cu el). N-aveți nicio fotografie? Ne puteți scrie direct povestea lui, la aceeași adresă. Atât cele mai frumoase/poznașe/interesante fotografii, cât și cele mai faine povești de vacanță vor fi premiate cu cele trei ghiduri din fotografie. Iar asta e nimica toată pe lângă faptul că vor fi publicate pe travelontop.ro.

V-ați pus pe treabă? Perfect!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.