Incredibil ce vor arabii! Își fac hotel de lux cu pădure tropicală la parter

Renumit deja pentru extravaganțele sale, Dubai-ul încearcă încă o dată să uimească planeta, anunțând inaugurarea peste doi ani a primului hotel din lume ce va găzdui o pădure tropicală amenajată în plin deșert. Nici mai mult, nici mai puțin!

Viitorul complex Rosemont Hotel & Residences, care va costa 230 de milioane de dolari, va avea de asemenea o plajă artificială, piscină cu valuri și copaci care vor împrospăta aerul, dorindu-și să devină un nou standard pentru Dubai, destinație exclusivistă prin definiție.

Padure tropicala in complex de lux Dubai (2)

Potrivit primelor imagini puse la dispoziție de investitori, complexul – care va fi operat de Hilton sub brandul Curio – va fi alcătuit din două clădiri de câte 47 de etaje, una cu rol de hotel, cealaltă cu locuințe de lux, pădurea tropicală urmând să fie amenajată într-un spațiu comun ce ocupă primele cinci nivele ale ambilor zgârie-nori.

Padure tropicala in complex de lux Dubai (8)

Proprietarii speră să atragă astfel îndeosebi familiile, care vor fi încântate să se poată plimba prin singura pădure tropicală din Orientul Mijlociu, dar și să facă plajă și să înoate în incinta complexului ce va avea 450 de camere și apartamente.

Padure tropicala in complex de lux Dubai (5)

Nu lipsesc sălile de conferință, saloanele VIP, restaurantele pentru toate gusturile și nici, pentru amatorii de senzații tari, o piscină care se va întinde dincolo de marginea hotelului.

Padure tropicala in complex de lux Dubai (4)

Pentru copii, proiectanții clădirii au conceput un parc de aventură, o pistă de bowling precum și un parc de trambuline, la care vor avea acces și locatarii celor 280 de locuințe private, din turnul amenajat special în acest scop, cu magazine și spații în care locatarii să poată socializa.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.