Nu-ți vine să crezi cât de frumos e acest hotel din Budapesta!

Orice dubiu despre posibilitatea călătoriilor în timp vă va fi spulberat dacă intrați în Corinthia Hotel Budapest – promit jurnaliștii Daily Mail, care susțin că odată ce intri în fostul Grand Hotel Royal pășești într-un alt secol. 

Hotelul, un simbol al capitei Ungariei până la Revoluția din 1956, cînd a suferit avarii majore, a fost preluat în 2003 de grupul maltez Corinthia care l-a restaurat în cele mai mici detalii, redându-i splendoarea de odinioară.

Grand Hotel Royal (3)

Anul acesta hotelul renăscut sărbătorește cea de-a 120-a aniversare, însă arată la fel de strălucitor cum trebuie să fi arătat în ziua inaugurării, lăsându-și vizitatorii din secolul XXI fără cuvinte.

Grand Hotel Royal (1)

 

Ziariștii Daily Mail amintesc faptul că la deschidere, în 1896, Grand Hotel Budapest a fost prima proprietate de cinci stele din Ungaria, iar faimosul compozitor Bela Bartok dirija deseori concerte aici.
Grand Hotel Royal (9)Poziția centrală a hotelului contribuie și ea din plin la atractivitatea acestuia, posibilitatea de a admira principalele obiective din Budapesta din balconul camerei reprezentând un atu pentru orice turist, cu condiția să fie dispus să plătească de la 250 de euro în sus pentru o noapte petrecută aici.

Budapesta

Până când veți ajunge să-l vizitați, vă prezentăm o galerie foto care, suntem convinși, vă va convinge să nu ocoliți acest hotel la prima excursie în Ungaria.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.