Se da startul la oferte!

Timp de patru zile, de astazi si pana duminica, in capitala, in Pavilioanele C1-C6 din cadrul Romexpo, are loc editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei.

Potrivit organizatorilor, acesta este locul potrivit pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii din Romania si din strainatate, dar si de a profita de ofertele prezentate de agentiile de turism participante la eveniment.

Printre ele, oferte early-booking, last minute, pachete turistice pentru litoralul romanesc, grecesc sau bulgaresc, city-breakuri in marile capitale europene, oferte pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale, dar si reduceri pentru destinatii exotice la moda precum Republica Dominicana, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Targ turism

Pentru cei care vor sa se bucure de frumusetea meleagurilor autohtone, agentiile au oferte de calatorii in Maramures, circuite la Manastirile din Moldova, la cetatile din Transilvania sau drumetii prin Apuseni.

De joi pana sambata, Targul poatefi vizitat intre orele 10.00 si 18.00, iar duminica, in ultima zi, de la 10.00 la 16.00. Pretul biletului de intrare, valabil o zi, este de 10 lei, iar pentru cei care vin cu masina tariful pentru parcare este de 3 lei/ora.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.