Tabără de limba engleză în Croația

Elevii care doresc să-și îmbunătățească semnificativ cunoștințele de limbă engleză, dar și să cunoască locuri noi și tineri de vârsta lor din alte țări, au ocazia să-și atingă toate aceste obiective mergând în vara aceasta într-o tabără internațională de limbă engleză, creație și sport în Croația.

Tabara Croatia 2016 (2)

Potrivit Simonei Mazilu, profesor de limba engleză și arbitru internațional de Debate, Euroclub este o tabara internationala de creatie, sport si limbi straine pentru tineret care se deruleaza intr-un cadru feeric, pe Riviera croata, la Marea Adriatica. Decorul superb – mare, soare, plaja, parc de distractii marine, padure de pini care ajunge pana la plaja… – straluceste inca in amintirile a peste 10,000 de tineri care au avut posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara aici, alaturi de prieteni, profesori, si animatori din intreaga lume.

Tabara Croatia 2016 (1)

Conform organizatorilor, fie ca vor alege sa urmeze cursurile de limbi straine, atelierele de creatie (in limba engleza) sau vor participa doar la activitati sportive si excursii, participantii nu vor putea rata ocazia de a inota in cea mai curata mare din Europa, de a face plaja, de a participa la diversele activitati si competitii sportive si, mai presus de toate, vor aprecia programele de seara in discoteca sau pe plaja.

Programul de 10 zile (30 iulie – 8 august) cuprinde :

  • – transport Bucuresti-Zaostrog si retur cu autocar A/C;
  • – 7 zile / 6 nopti cazare in hostel (4-8 paturi/camera) cu baie proprie, TV satelit, aer conditionat;
  • – 2 noapti cazare + mic dejun hotel 3* Budapesta/Zagreb;
  • – 7 pensiuni complete (3 mese / zi);
  • – cursuri intensive de limbi straine, sport sau ateliere de creatie (20 ore/saptamana);
  • – accesul la materiale de studio si echipamente specifice;
  • – accesul organizat la facilitatile sportive (mese de tenis, teren de fotbal, volei pe plaja, baschet), alte facilitati recreative si discoteca;
  • – taxa de sejur;
  • – asistenta turistica permanenta.

In plus, cei care vor sa profite din plin de aceasta experienta, au posibilitatea sa participe si la o serie de activitati optionale, precum o croaziera pe Dunare, un tur al Zagrebului sau unul al Splitului si chiar o vizita de o zi la Dubrovnik.

Avansul este de 200 de euro, iar restul sumei pana la 585 de euro/participant poate fi achitat si in rate ulterioare.  Pentru informatii suplimentare, puteti suna la prof.Simona Mazilu, tel  0723 674370, mail – smazilu@yahoo.com.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.