Atenție, părinți! Reguli noi la Ryanair

Din luna septembrie, compania Ryanair îi va obliga pe adulții care călătoresc cu copii sub 12 ani să își rezerve locurile la bord, minorii pe care îi însoțesc beneficiind, însă, de gratuitate la rezervarea locului.

Compania a decis să introducă această obligație după o vară în care multe dintre zborurile sale au fost pline cu turiști însoțiți de copii care au evitat să plătească suplimentar pentru rezervarea locurilor din avion.

Reguli noi la Ryanair

În condițiile în care alți călători au optat să plătească pentru a-și putea alege locurile preferate la bord, în multe situații locurile repartizate aleatoriu părinților și copiilor n-au fost împreună. Ca urmare, susțin reprezentanții companiei, personalul de la bord a fost pus deseori în dificultate în încercarea de a le găsi familiilor locuri apropiate, fără a-i deranja pe cei care au plătit taxele pentru rezervarea locurilor dorite.

Situațiile de acest gen vor putea fi, însă, evitate, susține compania, odată cu introducerea din toamnă a obligativității rezervării locului pentru adulții însoțiți de copii.

La Ryanair, în funcție de locul dorit, rezervarea acestuia costă între 5,99 și 15 lire sterline.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.