Câmpina candidează la titlul „Best City to Travel 2017”

Municipiul Câmpina candidează la titlul de „Destinația anului”, după ce Damian Irimescu, un blogger originar din acest oraș a înscris Câmpina în competiția „Best City to Travel 2017”.

Potrivit lui Damian Irimescu, competiția „Best City To Visit 2017”, organizată de Anil Polat,  un blogger internațional de travel, are drept scop descoperirea de noi destinații, surprinzătoare, iar în ultimii ani în finala acesteia au ajuns mai multe orașe din România, precum  Sibiu, Craiova, Târgu Jiu sau Târgu Mureș.

În opinia bloggerului originar din Câmpina, dincolo de faptul că orașul său natal este deținătorul titlului de „cel mai însorit oraș din România pe an”, al doilea municipiu prahovean are multe alte atuuri pentru a intra în atenția turiștilor, de la muzeul Iulia Hașdeu și până la Muscel și Lacul Bisericii , fiind totodată locul perfect pentru cei care doresc să se relaxeze în concediu.

Cât despre șansele acestei candidaturi, Irimescu susține că deja Câmpina a trecut cu bine de prima rundă, unde s-a impus în fața Sighișoarei. În a  doua etapă, adversara sa directă este localitatea bulgară Plovdiv.

„Orașul Plovdiv conduce cu 33 de voturi – 56% Plovdiv – 44% Câmpina” – susține pe blog-ul său Damiam Irimescu, apelând la cei care cred în șansa acestei candidaturi să își îndemne toți prietenii să voteze Câmpina. Cum o puteți face, aflați aici.

Fotografiile care ilustrează acest articol provin de pe pagina lui Damian Irimescu.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.