Paramount atacă supremația Disneyland cu un parc tematic de miliarde. Vezi imagini cu planurile acestuia!


Studiourile Paramount se pregătesc să le dea lovitura de grație competitorilor de la Disney cu un parc tematic în valoare de peste 4 miliarde de dolari, care urmează a fi inaugurat în 2022 .

Parcul, care va fi construit în apropiere de Dartford, Kent și care își propune să rivalizeze cu celebrul Disneyland din Florida, va fi primul de acest fel din Marea Britanie, va acoperi o suprafață de peste 300 de hectare și va avea peste 50 de atracții, un teatru cu 2.000 de locuri, dar și un uriaș club de noapte.

Potrivit investitorilor, parcul va atrage 40.000 de vizitatori pe zi și va crea 33 de mii de locuri de muncă. Printre zonele pe care oaspeții le vor putea vizita și unde vor putea interacționa cu personaje din filmele produse de Paramount se numără Adventure Isle, Land of Legends, Cartoon Circus, Starfleet Command, Action Square, Port Paramount și Entertainment City.

Conform acelorași surse, citate de Daily Mail, odată obținute toate avizele din partea autorităților britanice, lucrările ar putea începe în 2019.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.