Cum dă Vola.ro țepe de Black Friday

Anunțate cu mare tam-tam, ofertele celor de la Vola.ro s-au dovedit a fi niște de acum banale pentru clienții români „țepe”.

Astfel, clienții care au reușit să aplice la primele ore pentru ofertele cele mai atractive nu au primit în primă fază decât confirmări de rezervare, de forma:

„Vesti bune!

Esti foarte aproape de calatoria dorita. Am primit cererea de rezervare si in cel mai scurt timp (in timpul programului de lucru Vola.ro) un consultant te va contacta pentru a-ti oferi toate detaliile legate de pachetul pe care il doresti, plus toate avantajele in a cumpara de pe Vola.ro.”

oferta-mincinoasa-vola-ro

Ulterior, aceștia au primit mailuri prin care li se comunica faptul că, din păcate, oferta a fost epuizată, Vola oferindu-le, drept compensatie, o reducere de 60 de euro la orice alt pachet achiziționat.

„Draga …, 

Vrem sa te informam ca interesul pentru campania Vola.ro de Black Friday a intrecut cu mult chiar si cele mai optimiste asteptari ale noastre. Ca multe alte magazine online care organizeaza astazi acest eveniment, site-ul nostru a fost incarcat temporar cu un trafic urias, iar disponibilitatile ofertelor noastre a fost limitata. (sic)

Din pacate, nu putem sa onoram cererea de rezervare spre… , pentru ca oferta a fost limitata la 30 locuri.  Asa cum am mentionat in e-mailul de confirmare, solicitarea ta a fost o cerere de rezervare, finalizarea comenzii nefiind garantata. (nici vorba de asa ceva, n.n.)

Dorim sa ne cerem scuze pentru acest incovenient.

Vedem interesul ridicat de astazi ca pe o dorinta a clientilor nostri de a vedea si experimenta cat mai multe locuri din intreaga lume. Din acest motiv, pentru ca vrem sa iti continui planificarea vacantei, iti oferim oportunitatea de a rezerva urmatoarea calatorie cu Vola.ro cu un discount special de 60 EUR pentru o rezervare de city break de minimum 2 persoane.

Pentru a beneficia de acest discount, foloseste codul …. in campul „Ai un cupon de reducere” de pe pagina de cerere rezervare.

Pentru ca o calatorie se planifica din timp, acest cod de discount va fi valabil pentru rezervarile de City Break facute intre 21 noiembrie si 31 decembrie 2016.

Ne-ar face placere sa calatoresti cu noi data viitoare.

Daca te putem ajuta sa iti alegi sau sa rezervi urmatorul City Break, iti stam la dispozitie.

Cu multumiri,

Romina Dumitru

Packages Sales Manager”

Astfel, după scandalurile care au pus într-o lumină proastă anul acesta agențiile clasice de turism, 2016 se încheie în cu un alt scandal, care are în centrul atenției una dintre cele mai mari agenții online din țară.

 

Comments

comments

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.