In Israel si Iordania, pe urmele Mantuitorului

Pentru orice crestin, un pelerinaj pe urmele Mantuitorului este genul de calatorie pe care trebuie sa o faci macar o data in viata. Iar daca pe langa Israel ai ocazia sa vizitezi si o serie de locuri de legenda din Iordania, o propunere precum aceasta devine irezistibila.
Petra by Night
Orice calatorie fiind, o stim cu totii, cel putin la fel de importanta precum insasi destinatia, nu trebuie neglijat, insa, nici rolul ghidului. Ori, daca vorbim despre un pelerinaj in Tara Sfanta, cine poate fi mai potrivit decat un preot cu har, pasionat de cultura si inzestrat cu darul scrisului si al vorbitului precum parintele Claudiu Bazavan?
Claudiu Bazavan
Conferentiar la Fundatia Calea Victorie si fondator al Asociatiei Constiinta, parintele Bazavan se numara printre personajele capabile sa transforme o astfel de excursie intr-o experienta memorabila, programul propus participantilor constituind si el un argument in plus in aces sens. “Un astfel de pelerinaj poate fi numit, fara teama de a exagera, CALATORIA VIETII, iar cei care m-au insotit in editiile trecute pot confirma” – afirma Claudiu Bazavan, care a acumulat deja suficienta experienta pe acest traseu incat sa poata garanta pentru conditiile oferite: “Traseul a fost realizat de 3 ori pana acum, cazarea este la nivel de 4*, hotelurile sunt verificate, ghizii locali cei mai buni, locurile minunate.”
Jerusalem 2
Pentru toti cei care vor sa il insoteasca in aceastea calatorie initiatica in Israel si Iordania, ce se va desfasura in perioada 11 -17 martie, data limita de inscriere este 10 februarie 2016, avansul fiind 300 de euro din cei 890 – valoarea intregii calatorii.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.