Incredibil! L-au încuiat pe acoperișul Domului din Milano

Un turist american a avut parte de o aventură de neuitat. Acesta a petrecut o noapte întreagă pe acoperișul Domului din Milano, din cauză că paznicii au închis ușile de acces, fără a sesiza prezența sa – relatează Lonely Planet.

Turistul, în vârstă de 23 de ani, originar din Illinois, le-a povestit polițiștilor că se afla la baie când gardienii au efectuat ultimul rond al catedralei, înainte de a încuia ușile. Când a realizat ce s-a întâmplat, tânărul a decis să nu facă tam-tam, preferând să-și petreacă noaptea pe acoperiș. Dimineața, la deschiderea catedralei, acesta s-a „autodenunțat”. Poliția, mai spun cei de la Lonely Planet, a comunicat că nu intenționează să ia măsuri împotriva acestuia.

Domul din Milano (1)

Domul din Milano este cel mai cunoscut obiectiv al orașului, celebru în toată lumea, inclusiv pentru acoperișul său, de unde privitorii pot vedea în zilele senine chiar și Alpii.

Domul din Milano (2)

În timpul zilei, Domul este înconjurat de soldați înarmați și gardieni care îi controlează minuțios pe vizitatori, inclusiv cu detectoare de metale, ceea ce, însă, nu exclude, iată, posibilitatea producerii unor astfel de incidente.
Domul din Milano (3)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.