Invitație la Grădina Zoologică București

Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice va fi marcată marți, 9 august, la Grădina Zoologică din București printr-o serie de evenimente ce o vor avea în centrul atenției pe… râma Oli, protagonista volumului „Aventurile râmei Oli” de Olga Gudynn, care va fi lansat cu această ocazie în prezența cititorilor de toate vârstele.

Aventuri la ZOO Bucuresti (1)

Potrivit reprezentanților editurii, fiecare exemplar vândut va ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, autoarea donând jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier, care își propune să le însenineze viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer.

Petrecerea va începe la ora 10.00 și, pe lângă lansarea de carte, vor fi multe alte surprize, de la ateliere de creație, concursuri cu premii sau poze cu simpaticul urs panda – mascota Editurii Pandora M, până la momente artistice puse în scenă de Organizația Umanitară Concordia, desene pe asfalt și multe altele.

Aventuri la ZOO Bucuresti (2)

Grădina Zoologică Băneasa, înființată în anul 1955, este recunoscută ca fiind cea mai frumoasă și diversificată Grădină Zoologică din România, ea adăpostind nu mai puțin de 3000 de exemplare de animale, reptile, păsări, insecte și pești.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.