Ryanair anunță zboruri București-Palermo

Din primăvara anului viitor, compania Ryanair va asigura de trei ori pe săptămână zboruri pe ruta București-Palermo. Potrivit companiei, aceasta este doar una dintre noutățile pe care Ryanair le pregătește publicului din România pentru 2017, de la rute noi și alte interioare ale aeronavelor până la mai multe tarife reduse.

Lansarea rutei București-Palermo din 28 martie 2017 este și ea însoțită de prețuri promoționale pentru călătoriile din lunile aprilie și mai anul viitor, pentru care Ryanair oferă deja o serie de bilete la prețul de 24,99 euro pe segment de zbor.

Ryanair Bucuresti_Palermo (3)

Prețurile biletelor de avion la Ryanair includ toate taxele și două bagaje de mână: unul de cel mult 10 kg cu dimensiunile maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm și o geantă mică cu dimensiunile maxime 35 cm x 20 cm x 20 cm. Pentru bagajul de cală, pasagerii trebuie să achite taxe suplimentare. Check-in-ul este gratuit dacă este efectuat online.

Palermo
Printre principalele obiective pe care le puteți vizita la Palermo se află Palazzo Reale, cu Sala di Re Ruggero și superba Capelă Palatină, Catacombele Capucinilor, Museo Internazionale delle Marionette, Muzeul Arheologic (unul dintre cele mai mari din Italia) și Piazza Pretoria, cu celebra „Fântână a Rușinii” numită astfel din cauza nudurilor senzuale ce-o înconjoară.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.