Vagabrothers, povestea fraților care au făcut o afacere din pasiunea lor pentru călătorii

Marko și Alex Aylings se numără printre oamenii aceia norocoși care au ocazia să câștige bani făcând ceea ce le place mai mult: călătorind în toată lumea, făcând fotografii, filmând ceea ce li se pare interesant și împărtășindu-le și altora impresiile lor.

Cei doi tineri californieni susțin că s-au născut cu călătoria în sânge, cu o mamă stewardesă la PanAm și un tată  expat neozeelandez, fiind crescuți în respectul pentru culturi diferite și obișnuiți să se mute fără văicăreli dintr-o parte în alta.

După absolvire, cei doi frați Aylings au descoperit,  predând engleza în Spania, că pot profita de timpul liber pentru a vizita locuri noi și pentru a se pregăti să realizeze materiale video destinate internauților pasionați de turism.

În 2012, cei doi au format Vagabrothers combinând experiența jurnalistică și pasiunea pentru scrieri de călătorie a lui Marko cu talentul de fotograf și cunoștințele de operator video ale lui Alex. În această formulă, frații Aylings au câștigat în 2013 concursul internațional Biggest, Baddest, Bucket List, impunându-se în fața realizatorilor de materiale video despre călătorii din 120 de țări. Premiul obținut a fost unul pe măsură, o călătorie de șase luni în jurul lumii, pe parcursul căreia au realizat reportaje din fiecare loc vizitat.

Din 2014,  cei doi și-au lansat propriul program pe YouTube, unde fac public în fiecare zi de marți un nou material video, și au fost incluși în lista celor mai influenți 100 de bloggeri de călătorie de pe glob. Povestea lor, spusă chiar de ei, o găsiți în filmul de mai jos.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.