Bilete de avion la Düsseldorf, mai ieftine decât călătoria cu microbuzul la București

6 euro o călătorie din România la Düsseldorf și înapoi cu avionul pare ceva greu până și de imaginat. Este, însă, o ofertă cât se poate de reală, lansată de compania low cost Ryanair.

Pentru zborul Timișoara – Düsseldorf, sunt de pildă disponibile pentru luna viitoare zboruri (cu toate taxele incluse) la prețul de 2,99 euro pe fiecare segment, astfel că o călătorie dus-întors, în perioada 14-18 septembrie, ajunge să coste chiar mai puțin de 6 euro, adică nici 27 de lei. Mai puțin chiar decât o călătorie de la Ploiești la București cu microbuzul, pentru care cei care fac naveta pe acest traseu scot din buzunar 32 de lei (dus-întors).

Bilete ieftine avion (2)

După cum puteți vedea și din imagine, compania are de asemenea zboruri la prețul de 4,99 euro/segment pe ruta Timișoara – Bruxelles, în luna noiembrie. Firește, numărul de locuri disponibile la aceste prețuri nu este nelimitat, dar compania Ryanair a lansat în ultima perioadă numeroase oferte speciale, în dorința de a atrage cât mai mulți călători, declansând un veritabil război al prețurilor pe piața din România, pe care și-o dispută cu companii precum Blue Air sau Wizz Air.

Bilete ieftine avion (1)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.