Bilete la promoție de la Air France – KLM

Air France-KLM a lansat astăzi OH LALA DEALS, cea mai așteptată promoție a anului din partea acestei companii, cu bilete reduse cu până la 45 la sută către peste 90 de destinații. Cele mai interesante oferte sunt cele pentru destinații îndepărtate, precum India, China, Statele Unite, Canada, Brazilia sau Africa de Sud.

Astfel, un bilet dus-întors pe ruta București – Miami costă 579 de euro, pe ruta București – Cape Town 699 de euro, iar unul pentru Panama costă 598 de euro.
Destinațiile europene și-au făcut și ele locul în această ofertă: București – Amsterdam, de la 129 euro, București – Paris, de la 169 euro, și București – Stockholm, de la 159 euro, cu toate taxele incluse.
Oferte Air France (1)

Perioada promoțională se va încheia pe 14 septembrie 2016. Pentru destinațiile europene, călătoria poate fi efectuată până pe 31 martie 2017, iar pentru restul destinațiilor, până pe 30 iunie 2017. Prețurile reduse nu sunt disponibile, însă, în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai multe detalii despre toate aceste oferte găsiți aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.