Cu Depeche Mode, de la Barcelona la Paris

Fanii trupei Depeche Mode care au ratat concertul de la Bucuresti isi pot asculta live favoritii pe 15 ianuarie – la Barcelona, pe 31 ianuarie – la Paris sau pe 10 februarie – la Praga.
Depeche Mode
Agentiile de turism din Romania ofera excursii pentru fiecare dintre aceste concerte la 160 de euro/persoana, in tarif fiind incluse biletul la concert si doua nopti de cazare cu mic dejun inclus.
Amatorii de concerte au de altfel de unde alege anul acesta: Andreu Rieu la Paris, pe 13 martie sau la Viena pe 29 mai, Metallica, tot la Viena pe 9 iulie, Michael Buble la Praga, pe 24 ianuarie sau Aerosmith la Milano, pe 25 iunie, sunt doar cateva dintre evenimentele la care romanii pot ajunge prin intermediul agentiilor de turism.
Andre Rieu
Oferta acestora nu se rezuma, insa, doar la astfel de evenimente muzicale. Pentru cinefili, de pilda, exista posibilitatea vizitarii Cannes-ului in timpul Festivalului de film, pentru indragostiti – o ecapada la Verona de Valentine’s Day, iar pentru bautorii de bere, city break-uri la Munchen in timpul Oktoberfest-ului.
Festivalul de la Cannes

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.