Gradina Zoologica din Praga

Gradina zoologica din Praga este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa, asa ca, daca ajungeti in capitala Cehiei si aveti macar o jumatate de zi la dispozitie, nu ratati ocazia de a o vizita.
Zoo Praga intrare
Inaugurata in 1931, gradina este totodata una dintre cele mai mari din lume, ocupand 45 de hectare si gazduind peste 4.400 de animale reprezentand aproape 700 specii de pe tot globul.
Zoo Praga 6
Pentru a le vedea, o jumatate de milion de vizitatori trec anual pragul parcului zoologic praghez, care dispune pana si de un telescaun ce functioneaza din primavara pana-n toamna si te poate transporta rapid la principalele puncte de atractie
Zoo Praga 5
Printre acestea se numara Jungla Indoneziana si Planeta Maimutelor, Insula Lemurilor, dar si Pavilionul Felinelor.
Zoo Praga 4
Nu va mirati daca nu veti gasi custi, intrucat cei care au amenajat spatiile au dorit sa creeze medii cat mai apropiate de cele naturale, astfel ca animalele sunt despartite de vizitatori prin pereti de sticla, garduri sau santuri.
Zoo Praga 8
Daca vreti, asadar, sa vedeti testoase gigantice, aligatori chinezesti, iguane uriase, ursi panda rosii, hiene brune, tigri de Sumatra, furnicari, rinoceri albi sau gorile vestice, nu ocoliti gradina Zoologica din Praga!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.