Hanul hobbitilor, noua atractie in Noua Zeelanda

thumb_hanul-hobbitilor-ndash-cea-mai-noua-atractie-turistica-din-noua-zeelanda_2

Fanii seriei „Stapanului Inelelor”,  se vor simti intr-adevar parte din filmul pe care il adora, in noua locatie din Noua Zeelanda. Green Dragon Inn, localul deschis in fostele locatii de filmare din satul Hobbitilor, ar putea fi un punct intalnire pentru doritori.

Odata cu  nebunia lansarii filmului “Hobbitul – O calatorie neasteptata”, ne-am dus cu gandul si la Stapanul Inelelor, dar mai ales de decorurile impresionante pe care le-am vazut in cele trei parti ale trilogiei.

Pentru iubitorii seriei exista acum un loc unde se pot distra si chefui la fel ca hobbitii plini de viata, din romanele lui JRR Tolkien. La 10 ani dupa ce locatia din Noua Zeelanda a fost transformata in atractie turistica, pe 1 decembrie a fost deschis si Green Dragon Inn. Locul unde s-au turnat scenele  pentru filmul Hobbitul, este acum un pub in toata regula.

thumb_hanul-hobbitilor-ndash-cea-mai-noua-atractie-turistica-din-noua-zeelanda_1

Cidrul si berea blonda vor fi bauturile pe care le veti gasi in meniu si va fi probabil destul de greu sa prinzi un loc liber la masa de vreme ce managerii localului estimeaza ca 100.000 de turisti le vor trece pragul in 2013.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.