Pisicile, vedetele unei cafenele din St. Petersburg

Indiferent de locatia unde alegi sa-ti petreci vacanta, sunt sigura ca adori sa te resfeti cu o cafea. Si daca sunteti iubitori de feline si va aflati in St. Petesburg veti gasi aici locul special, unde cafeaua de dimineata, poate fi savurata alaturi de un motan ce toarce de placere.

Cafeneaua Cat’s Republic din metropola rusa a fost ca un magnet, mai ales pentru cei care iubesc pisicile. In timp ce iti bei cafeaua, poti sa te joci sau poti mangaia pisicile casei. Sunt 8 la numar, iar 4 dintre ele vin direct de la Muzeul de Stat Hermitage, unde ocupatia lor era una obisnuita, sa vaneze soricei.

thumb_o-cafenea-pentru-iubitorii-de-feline-atractia-principala-din-st-petresburg

Cafeneaua, deschisa in 2011, a devenit repede un loc adorat in special de copii, dar si de adulti. Trebuie sa respectati insa, singura regula a cafenelei: sa nu fortati pisicile sa va placa, iar daca vedetele localului nu au chef sa fie mangaiate, sa le lasati in pace. Si, bineinteles, pe langa cafea platesti si cativa banuti, daca vrei sa te joci cu superbele feline.

Proprietarul Cafe Neko din Viena este un japonez

Prima cafenea de acest fel a fost deschisa in 1998 in Taipei, Taiwan, dar conceptul a prins foarte bine mai ales in Japonia. In prezent sunt peste 150 de locatii, cele mai multe in Tokyo. Pentru 15 minute in compania pisicilor japonezii platesc chiar si 900 de yeni, dar in majoritatea cazurilor, in acest pret este inclus si un meniu. In Europa prima cafenea de acest gen a fost deschisa in Viena, tot de un japonez, si se numeste Café Neko.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.