Islanda, țara în care scrisorile ajung la destinație chiar și fără adresă pe plic

Daily Mail relatează povestea fabuloasă a unui turist care a trimis o scrisoare în Islanda, desenând pe plic, în locul adresei, o hartă cu drumul până la destinatari, proprietarii unei ferme din vestul țării. Deși pare greu de crezut, plicul a ajuns fără probleme exact unde trebuia.

Potrivit publicației menționate, turistul care a expediat scrisoarea a vizitat în timpul vacanței o fermă din Búðardalur, Islanda, însă nu și-a notat adresa, astfel că, atunci când a dorit să îi scrie cuplului care deține respectiva proprietate, a găsit această soluție inedită.

Scrisoare Islanda

Expeditorul a desenat o hartă vagă a zonei și a schițat pe ea traseul către fermă, incluzând (din ce și-a mai amintit) și câteva repere la fel de vagi. În plus, a descris în câteva cuvinte familia căutată, precizând că este vorba despre „O crescătorie de cai cu un cuplu islandez/danez cu trei copii și o mulțime de oi”. „Daneza, a mai menționat el pe plic, lucrează la un supermarket din Búðardalur”. Chiar și cu doar aceste câteva indicii, însă, scrisoarea a ajuns la destinație, ceea ce demonstrează fie că poșta islandeză este una dintre cele mai performante din lume, fie că Búðardalur este genul de așezare unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.