Nu-ți vine să crezi! Cel mai mare pod de sticlă din lume, închis din cauză că avea prea mulți vizitatori

Numărul 13 le-a purtat ghinion chinezilor, nevoiți să închidă, temporar, spun ei, cel mai mare pod de sticlă din lume.
Luat cu asalt de turiștii amatori de senzații tari, dar și de selfie-uri numai bune de postat pe Facebook, podul a fost inchis astăzi, după fix 13 zile în care administratorii s-au străduit să facă față, fără prea mare succes, numărului imens de curioși.

Conform purtătorului de cuvânt al departamentului de marketing și vânzări al Zhangjiajie Grand Canyon, citat de CNN, cererile depășeau cu mult numărul maxim de vizitatori ce puteau admira zilnic priveliștea de pe podul de sticlă. În condițiile în care podul poate fi traversat zilnic de 8 mii de persoane, existau cereri din partea a 80 de mii de turiști în fiecare zi.

Cel mai mare pod de sticla s-a inchis (1)
În această situație, administratorii podului au decis să-l închidă temporar „pentru unele amenajări care să permită unui număr mai mare de persoane să se bucure de priveliștea spectaculoasă” oferită de cel mai lung pod de sticlă din lume.
Pod de sticla China
Conform CNN, reprezentanții Zhangjiajie Grand Canyon nu au putut preciza data la care podul va fi redeschis vizitatorilor, însă au infirmat existența oricărei probleme legate de siguranța podului ori a celor care îl traversează.
De altfel, impresiile celor care au trăit această experiență sunt, aproape fără excepție, pozitive, după cum o demonstrează cele aproape 100 de recenzii postate deja pe TripAdvisor de norocoșii care au reușit să viziteze obiectivul înainte de închiderea lui pe o perioadă nedeterminată. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.