O tabără de domeniul SF: Vacanță printre roboți

În cazul în care nu știți cum să-i mai faceți pe cei mici să scoată nasul din tablete sau din monitor, probabil că alegerea ideală este să-i trimiteți într-o tabără dedicată celor pasionați de robotică și IT, precum cea organizată de Laboratorul Trăznit.

Tabăra, organizată între 20 și 23 iulie într-o vilă de patru stele din Moeciu  de Jos, îi vizează pe copiii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. „Fie că sunt sau nu familiarizați cu noțiunile de ”cod sursă”, HTML sau CSS, programul Taberei de Robotică și IT este conceput special pentru a se adapta pe deplin nevoilor acestora” explică echipa Laboratorului Trăznit, organizatorul taberei.

Astfel, în tabără sunt asteptați copiii pasionați de lumea fascinantă a tehnologiei informației, care doresc să învețe sau să experimenteze, folosind noțiuni de bază ale programării, pentru a pune în mișcare roboți, pentru a-și crea propriul joc sau pagină de web.

Cunoștințele acumulate îi vor ajuta pe copii să își dezvolte gândirea logică, creativitatea, capacitatea de înțelegere și de analiză, dar și să lucreze în echipă, prin jocuri de improvizație și de strategie și o serie de competiții amuzante în aer liber, cărora li se vor adăuga excursii la cele mai atractive obiective turistice din zonă și seminariile de dezvoltare personală.

Mai multe detalii despre tabără și înscrieri, precum și programul complet al activităților din cadrul acesteia găsiți aici.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.