Ofertă de ofertă: Biletul de avion București – Berlin, nici 50 de lei

În rândul companiilor aeriene, războiul ofertelor continuă. Ultimele noutăți de pe acest front vin de la Ryanair și Tarom, care oferă reduceri semnificative de preț pentru călătorii efectuate în luna octombrie.

Astfel, Ryanair a pus în vânzare 2.000.000 de bilete, în toată rețeaua sa de rute europene, cu o reducere de 20%., ceea ce înseamnă că puteți călători la Berlin, de pildă, în funcție de perioada aleasă, cu 9,99 euro pe segment de călătorie. Condiția de bază este ca aceste călătorii la tarife reduse să fie efectuate în perioada 16 august – 31 octombrie 2016. Rezervările locurilor la ofertă pot fi făcute doar pe site-ul companiei, iar promoția este valabilă doar până la miezul nopții.

Oferte companii aeriene

La rândul său, compania Tarom revine cu oferta de 99 euro/persoană/dus-întors, pentru trei destinații selectate din rețeaua sa: Frankfurt, Hamburg și Munchen, către care puteți călători la acest tarif în perioada 1-31 octombrie 2016. Condiția principală este să rezervați biletele de astăzi și până pe 10 august. Totodată, TAROM oferă, în aceleași condiții, bilete la tariful special de 139 euro/persoană/dus-întors pentru călătorii spre Londra, Nisa și Paris. Mai multe detalii despre ofertă găsiți aici.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.