Ofertă specială pentru membrii Wizz Discount Club

Compania low cost Wizz Air le oferă astăzi membrilor Wizz Discount Club posibilitatea de a cumpăra bilete spre și dinspre Marea Britanie cu o reducere de 20%.

Potrivit companiei, de această ofertă beneficiază doar membrii clubului care rezervă astăzi, 21 septembrie, zboruri spre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii. Reducerea de 20% nu se aplică, însă, și taxei de administrare și  este valabilă numai dacă membrul Wizz Discount Club este pasager. Promoția este valabilă până la ora 23:59, ora Europei Centrale și de Est, iar de ea pot beneficia și cei care se înscriu acum în club.

echipaj-wizz-air

Conform Wizz Air, membrii Wizz Discount Club beneficiază, între altele, de reducere minimă garantată de 10 EUR la fiecare zbor, la toate tarifele de la 19,99 EUR, în orice moment de pe durata abonamentului, și de o reducere de 5 EUR la fiecare bagaj mare de mână și la fiecare bagaj de cală achiziționate online. Taxa anuală pentru membrii clubului este de 29,99 euro și, susține compania, pentru cei care călătoresc  însoțiți de o persoană se amortizează încă de la primul zbor dus-întors. Mai multe detalii despre Wizz Discount Club, găsiți aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.