Privelistea Parisului la pachet cu bautura preferata (I)

La Vue 9

Ce poate fi mai relaxant decat sa savurezi o cafea in barurile pariziene si sa privesti forfota orasului, sa-ti lasi sufletul sa se bucure de intreaga priveliste, servind apoi un cocktail in timp ce privesti apusul ce se lasa peste frumosul Paris. In orasul luminilor, barurile ce-ti taie rasuflarea cu imaginea panoramica afisata, sunt destul de putine. Avem insa 3 sugestii pentru dumneavoastra:

collage vue 11

La Vue, situat deasupra celui mai mare hotel din oras, Hyatt Regency Paris Étoile (fostul Hotel  Concorde La Fayette) dispune de o vedere larga a intregii capitale, conferind astfel o perspectiva de neegalat. Barul are o lungime de 15m, iar candelabrul luminos este compus din 11.000 de tije de sticla, interiorul reflectand o atmosfera spumoasa mai ales noaptea.

collage vue 2

Intr-un decor modern, unde barmanii imbracati in alb contrasteaza cu tonurile de rosu din interior, cu bauturi bine alese si muzica de salon, veti avea parte de o experienta de neuitat.

Desi preparatele rafinate insotite adesea de cocktailuri felurite sunt la mare cautare, marele spectacol este semnat de privelistea oferita de Turnul Eiffel si Arcul de Triumf.

collage vue 3

Un mic pont pentru cei ce doresc sa mai revina: daca preturile din meniu va ingreuneaza alegerile pe viitor, desi va doriti sa mai reveniti, trebuie sa stiti ca de la a doua vizita veti primi o reducere de 20%. Nu uitati insa sa cereti personalului cardurile de fidelitate si veti beneficia de discounturi.

Deschis de duminica pana miercuri, intre 17.00 – 01:30, si de joi pana sambata, intre 17.00 – 02:30, La Vue Paris este inca un loc ce nu trebuie ratat, daca sunteti in cautarea unui bar iesit din comun in capitala Frantei, care va lasa cu siguranta o impresie de durata.

(va urma)

 Continuarea materialului aici

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.