Ryanair lansează orarul Vara 2017 București cu noi rute și prețuri promoționale

Ryanair a lansat astăzi orarul Vara 2017 București, cu o nouă rută către Palermo, trei noi destinații de vară – Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano. Potrivit reprezentanților companiei, noile zboruri și viitoarea bază Ryanair care se va deschide luna viitoare la București vor aduce o creștere semnificativă de pasageri, dar și de locuri de muncă în capitală.

Printre noutățile anunțate de Ryanair cu această ocazie se numără noua rută către Palermo (3 zboruri pe săptămână), trei noi destinații de vară: Berlin, Bristol și Timișoara (către acestă destinație vor fi săptămânal 12 zboruri), dar și zboruri suplimentare către Bruxelles Charleroi (9 x săpt.), Dublin (5 x săpt.) și Milano Malpensa (zilnic).

Ryanair Vara 2017 (2)

 

Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse” – promite compania low cost.

 

Ryanair Vara 2017 (1)

100.000 de locuri la tarife promoționale

Lansarea este însoțită de o serie de oferte promoționale, a anunțat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair: „Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 București, dar și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100.000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie).”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.